Viva la France

2010-01-27 ♥ 23:29:50 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Jag i Tyskland och du i Frankrike vilken kombination alltså!
Jag är så glad för din skull och jag hoppas att allt går som planerat, om allt går enligt mina planer kommer ni va gifta och bo i Strasbourg med era 2 1/2 barn. (Du vet att jag bara skojas ;)



Jag skriver inga namn ännu eftersom du inte hunnit göra det officiellt ännu.

Jag har fortfarande skola och jag måste säga att jag är en väldigt flitig elev hehe.
I måndags var inte Akane på lektionen och det var lika bra det för vi lär oss ändå inget på mån & fre, tis, ons och tors är dom aktiva dagarna.

Jens ligger och sover <3 vi har planerat att köpa en bröd-klämmare? bröd- toaster? en sån där som man klämmer ihop mackor med så ytan blir rostad och insidan (skinka & ost) smälter och blir gott.

En sån här iallafall

 

Har inte så mycket att skriva om just nu förutom skolan och "Sandwichmakers" så klart.

Om jag inte uppdaterar ofta så är det för att jag inte har nått intressant att skriva om helt enkelt

 

Puss o nutt



Söndag på Tyska

2010-01-17 ♥ 22:45:57 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

I helgen har vi bara varit lata, det mesta vi gjort är varit på Media Markt och Marktkauf. Idag har det ösregnat ute så vi har varit inne hela dan, Jens har dragit upp en kabel ända från källaren så han har internet till sin Xbox och imorgon ska jag spela Battlefield 1943 hihi...

Just nu sitter vi och ser på The Simpsons Treehouse of horror IX, Jens har just smaskat i sig en wienerwürstchen med Tomy senap.

Imorgon har jag Tyskalektion men jag ser inte fram emot det!

Tyskland 1929




Nya vinterskor

2010-01-14 ♥ 23:04:28 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (3)

Äntligen har jag hittat vinterskor som jag verkligen vill ha!
Jag har dragit omkring min älskling på en massa olika skoaffärer (och han gnällde inte en enda gång <3) men alla hade vinterskor i fel storlek (jag är ju ökentrampare enligt pappa). Nu har jag iallafall hittat skorna som jag vill ha på en internet butik och dom kommer någon gång nästa vecka, märket på skorna är El Naturaliste dom gör skor som är miljövänliga och fair trade och jag tycker dom är skitsnygga! Jag tror att att pappa har ett par skor med det märket, han köpte dom i mexiko.

Länk finns här!

Det är företagets hemsida, jag köpte skorna från en billigare sida.

Imorgon är det fredag och det kommer bli så skönt att vila hjärnan lite, att lyssna och prata tyska varje dag är ganska hårt.

Tack för mms:et mamma men jag kunde inte titta på det, Iphone kan inte ta emot mms ännu jag måste logga in på t-mobile för att se vad du skickat men av någon anledning visas inte bilden. Jag får kolla på min nya lillkusin när dom lägger upp en bild på nll:s hemsida.

Nu ska jag se pa CSI NY och prata lite med Åsasson, sen ska jag sova.

Puss o nutt


Katthemmet Kompis

2010-01-09 ♥ 19:10:21 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (3)

Jag satt nyss o kollade runt på bloggar (bara folk som jag känner så klart) och Lina hade skrivit om ett Katthem som brunnit ner nu i januari, då blev jag rörd (och skakad) och besämde mig för att länka till Katthemmets blogg på min blogg med ^^

Det blev inget åsa fångande idag så jag köpte en påse Riesen som fick ersätta henne ^^


God morgon alla glada

2010-01-09 ♥ 07:22:03 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Idag klev man upp kl 5 för att åka till Jens föräldrar, Jens och hans pappa ska fara på ett möte som är ganska långt borta och jag ville inte sitta ensammen hemma. Nu sitter jag i Peters rum (Jens yngsta bror som är i sydafrika) och ser på Welcome to the jungle, Jens pappa tyckte att jag skulle lägga mig brevid Jens mamma i sängen men det kändes lite väl extremt hehe.

Jag vet inte vad jag ska göra idag eftersom Jens mamma har kurs hela dan, jag kanske fångar en åsa på msn?



Myynschen = München

2010-01-06 ♥ 10:33:13 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (3)

Just nu är jag o Jens på väg till München, vi ska besöka det tyska museet men jag skriver mer om det senare. Pussen o kramen


RSS 2.0