I helhet

2009-08-28 ♥ 22:20:32 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

I måndags hittade jag denna sötnosen på sidan av trottoaren :'( (Why asasson? Why!?) Det är den 2:a fladdermusen som jag hittat här. Den första med åsa på väg hem från affären ( vi hade en liten begravning för honom, R.I.P Alfie) och nu denna, på samma ställe också.




Förra helgen var vi ju i Ulm, jag och Jens gick omkring och kollade i affärer och sen när vi vart less på det gick vi och åt.
Ulm är jätte mysigt (du gick verkligen misste om nåt där åsasson), om jag och Jens ska flytta till en stad så kommer det bli Ulm.




Igår när jag var på Müller hittade jag några söta solglasögon som jag tänkte köpa till Ester och Joshua, men jag vet inte vilka dom skulle tycka bäst om....Hjälp mamma?

 
Dom med äpplen?


Dom svarta till broschan?

Dom rosa hjärtformade?

Dom vita?



När jag och Jens var på en djuraffär idag så gjorde jag misstaget att titta på landsköldpaddor.....Jag vart så klart hel kär när en av dom började smaska på ett salladsblad och en annan drack vatten *Awwwwwww*<3

(Me wants one)


Jag borde iaf inte vara allergisk mot reptiler, men man vet aldrig dom kanske har päls någon stands dom med :O


Kväll

2009-08-24 ♥ 20:52:05 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Jag och Jens har nyss ätit middag, det blev gulasch med ris (mmmm). Innan det var vi hos Jens föräldrar, jag behövde hjälp att sy på en ny dragkedja på en klänning så Jens mamma hjälpte mig med det. Imorgon ska jag förmodligen baka bullar och skicka iväg ett brev. Nu ska jag gå och spela ett bilspel på Xbox 360, jag vs Jens :P








Ulm

2009-08-22 ♥ 15:58:39 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Just nu är jag och Jens på väg till Ulm och jag passar på att skriva ett inlägg medans :)

Jag har funderat på detta nu Åsasson och jag har en halv teori ( den är inte färdig ännu), jag tror inte du och schnucki är på samma nivå i livet. Du vill upptäcka mer medans schnucki är nöjd med det schnucki har. Kan det vara nåt?

Jag måste säga att på endel ställen som man far förbi är naturen helt fantastisk, jag har fått lite av mor och far iaf. Jag kan ligga mitt på en åker och lyssna på när vinden får löven och gräset att prassla, finns det nåt mer lugnande än det? Alla problem försvinner "the ultimate relaxation". Alla borde prova det nån gång.

Nu ska jag inte skriva nå mer, känner åksjukan krypa närmare :s



Studio Ghibli

2009-08-21 ♥ 20:13:52 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Har nyss sett på studio ghiblis 2 "nya" filmer, "Tales from earthsea" och "Ponyo on the cliff by the sea". Jag tyckte bäst om Ponyo den var mera min stil, flera skulle säkert säga att det är en barnfilm men jag tycker att den har ett fint budskap.


Har länkat till filmerna på IMDB (klicka pa bilden)
  



Just nu sitter jag och lyssnar på "The Devine Miss M" (Bette Midler, för alla som inte visste det.... SKÄMS PÅ ER!!!) och funderar om jag ska se på Ponyo igen...(du kommer gilla den filmen åsasson :D)
Håller också på att kolla vilka bilder jag ska lägga upp här, det regnade så mycket här en dag att det var alldeles vitt utanför fönstret, man såg nada.
Hann tyvärr inte ta bild på det eftersom våran kamera är från stenåldern (seriöst) det tar flera sekunder för den att starta och då är ju det man vill fota redan borta. Vi får ta och köpa en ny sen när vi har råd.

Jag tänke inte skriva så långt inlägg, kort och.......intressant? :P





På upptäcksfärd

2009-08-16 ♥ 16:26:28 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (3)

Jag och Jens var lite utråkade igår så vi bestämde oss för att fara på upptäcksfärd med bilen,  och upptäcka saker det gjorde vi!

Vi körde upp för ett berg som jag inte vet vad det heter men vägen var så här - S (som en orm alltså :P) jag vart lite åksjuk men det var det värt....När vi kom upp på berget.....jag vet inte om det går att beskriva, det var en liten by uppe på berget och en helt fantastiskt utsikt!
Jag bestämde mig direkt  att DÄR SKA JAG BO!
Det var bara synd att jag inte har nån bättre kamera då hade jag tagit mer bilder :)









Picknick

2009-08-08 ♥ 18:45:28 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Då har man varit på picknick vid en sjö mitt i skogen :P Det var jätte mysigt där iaf i början...innan det började spöregna! Jag och Jens sprang med filten under ett träd och sen satt vi där, det var lika bra att äta en macka och efter ca 2 1/2 tim for vi hem igen. När vi kom hem började det åska som en tok! Nu sitter man här i mörkret och dricker cola och väntar på bättre tider, eller rättare sagt torrare tider hihi.

Dagen tyska "sak" är förresten:

 Bodensee




Här är förresten vårat special-designade kylskåp





Baj baj :)



Dagens

2009-08-06 ♥ 17:08:16 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Har bestämt mig för att, eller iallafall försöka ha dagens tyska sak :P
Fâr se hur bra det gar, det kanske bara blir varannan eller var tredje dag men det är nat iallafall.

Dagens tyska sak är:

hohes C
reich an natürlichem Vitamin C









Kväller

2009-08-03 ♥ 23:10:30 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Jag tänkte bara skriva ett kort inlägg så här på kvällen. Sitter och ser på en serie som heter Primeval på internet samtidigt som jag pratar med åsasson.
Idag har jag bakat muffins med frosting på och jens tyckte att dom var mumsiga :P Vi for till jens föräldrar senare på dan, jens var tvungen att fara med våran nya opel till verkstan eftersom den skriker när man bromsar. Det visade sig att en bromskloss är "borta" så när man bromsar så är det metall mot metall dvs "skriiiiiiii". Jag gjorde färdigt min lebenslauf (CV) och drog ut några kopior på den medans vi var där (jag kallar den för auflauf=gratäng) :P. Snart är jag redo för att arbeta :D
Ska inte skriva så mycket mer, sätter in en bild på mig iaf, fräknig och gla' :P




RSS 2.0