Avatar

2009-12-19 ♥ 10:52:03 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Jag, Jens och några av hans arbetskompisar var och såg Avatar igår och jag måste säga att även fast vi såg den på tyska så flög 3 timmar bort (filmen är 3 tim lång) , den är helt fantastisk plus att den är i 3-D och det gör den bara mer fantastisk!

Har jag sagt hur fantasktisk Avatar är?

Jah! När vi kom ut ur biosalongen såg det ut så här....i Tyskland!


Bilderna är inte dom bästa....Iphone har väldigt dålig kamera! Grrrrr!

När vi vaknade upp imorse såg det ut så här


Just nu är jag väldigt nöjd över Tyskland, men jag saknar fortfarande det Svenska vattnet. Jens pappa sa att jag kunde fara med dom till Italien i Maj men det är ju inte samma sak!
Jag - Svenskt vatten är kallt och Svenskt, Italienskt vatten är inte kallt och inte Svenskt.
Hans - När du kommer ner till Italien ska jag ta några isbitar och kasta dom i vattnet, då borde det va Svenskt.
Hehehe, när man inte är född vi havet så vet man inte vad man missar!

Nu ska jag knuffa Jens ur sängen och dra med honom till IKEA så jag kan köpa svensk julmat!

Pussen o kramen



Mamma Mia!

2009-12-14 ♥ 00:34:05 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Det är snö och kallt här och jag känner mig som fisken i vattnet. Idag for jag och Jens till hans föräldrar men dom var inte hemma, vi for vidare högre upp där det är mer snö och vi tog en promenad.

När vi kom hem städade jag fåglarnas bur och efter det satte jag på Mamma mia och jens såg den halvhjärtat. Han tyckter inte att han ska skryta om att ha sett Mamma mia åt sina arberskompisar imorrn hihi.

Nu sitter jag och ser på Futurama och ska snart sova.

Nattissis nattissis


Kväll för mig själv.

2009-12-11 ♥ 23:05:15 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Jag har den här kvällen alldeles för mig själv Jens är på firmafest och jag kan leva loppan med tvätten. Jag har nyss suttit och pratat med åsasson samtidigt som jag ser 2012 på internet.

Jag stannade hemma från skolan idag och det är jag glad för, jag känner mig mycket piggare nu.

Imorrn ska jag och Jens (om han inte är "trött") åka in till Göppingen och kanske IKEA också och handla lite saker till jul.

Jag fick veta idag att min stora lillebror ska komma ner hit till sin gammelsyster på påsklovet och det ser jag fram emot, jag hoppas att vi har hunnit flytta till en ny bättre lägenhet då.

Jag gjorde en ny juldesign (igen) medans jag pratade med åsasson, hon hjälpte mig att få designen mer julig. Jag hoppas att ni tycker om den annars kommer åsasson och klämmer er på stjärten.

Kalle <3


Jah!

2009-12-10 ♥ 10:35:08 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (3)

Då har jag fixat ny juldesign, jag tyckte om den blåa headern men jag visste inte vad jag skulle göra med resten av bloggen hehe.

Idag vaknade jag lite sent men det beror på att jag är förkyld och känner mig inte pigg, men det är ju snart helg och sen är det sista veckan i skolan före jullovet (jag har jullov igen jippie).

Det är 2 grader här och det spöregnar.....Jag antar att det inte kommer bli nån jul här. Nu ska jag äta upp min gröt och göra mig redo för skolan.


pussen och kramen


Weihnachtsmarkt = Julmarknad

2009-12-07 ♥ 00:11:19 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Igår var jag och Jens på julmarknad i Göppingen, jag införskaffade mig en ny väska (det behövdes!) och ljus till våran advensljusstake. Vi åt där också, jag åt en bit pizza och Jens åt en fralla med grillat griskött i.

Jag lovade åsa att jag skulle ta bilder men det blev inte sa många bilder tagna av okänd anledning.

Min pizza


Dom choklad täckta jordgubbarna


Och tyskar hihi



M'kay...

2009-12-04 ♥ 12:27:57 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (3)

Då har man köpt julklappar till Ester (lillstrumpan) och Joshua (lillsocken), nu har jag bara Viktor (Vikkahs) kvar att köpa till....Om han nu behöver julklappar?
Jag köper inte till alla kusiner och vuxna det blir helt enkelt för dyrt plus att mitt sinne för julklappar och presenter inte är det bästa hihi.

Igår fyllde åsasson år GRATTIS GAMMEL KERINGA! Hon kommer nog få en present i brevlådan nån gång inom en snar framtid.

Ikväll har jag en dejt med Akane vi ska ut och äta sen ska vi på bio eller bowla vi vet inte ännu. Jens ska gå ut med sina kompisar och jag ville inte vara sämre.

Det är december och fortfarande inge snö här.....Som norrlänning är jag väldigt besviken! Jag vill ha kallt och mycket snö! Inte nå fjes 10 grader och grönt gräs.....

Jag sitter och väntar på att Jens ska komma hem just nu så han kan köra mig till Süßen och därifrån ska jag ta tåget till Göppingen, jag kände inte för att vänta på stan i 1 1/2 tim idag.


Puss o kram


RSS 2.0