Kiwi ;(

2009-09-17 ♥ 16:58:54 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (4)

Hittade den här videon på youtube och jag vart lite ledsen i ögat i slutet :(


Tror inte jag klarar av att se den 2 ggr



Tjeckien

2009-09-15 ♥ 11:13:08 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

I söndags var jag och Jens i Tjeckien, det tog 3 timmar att fara dit plus att vi svängde fel några gånger.
Vi körde till en stad som heter Cheb och när vi kom dit följde vi efter en tysk buss (dom åker alltid till asiatiska marknader). På den första marknaden var försäljarna helt galna, man vart indragen i ett hemligt rum och om man sa nej tack! "WARUUUUUUM?! varför". Den andra marknaden var mycket lugnare, folk drog inte in en i hemliga rum...Jag var rädd att jag aldrig skulle komma ut igen.

Man får dom här när man köper Köttbullar och pommes

Den tyska bussen

Tänk om alla hus var regnbågsfärgade

Cheb

Dom hade många intressanta byggnader


Vi kommer nog inte fara tillbaka till en asiatisk marknad i Tjeckien, men om man vill köpa billiga kläder är det ett bra ställe att köpa dom på.



Avlopp och hela alltihop

2009-09-12 ♥ 08:55:38 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Det är jätte roligt när man håller på att diska och helt plötsligt märker man att istället för att stå på golv så simmar man i en sjö av diskvatten! Det hände för mig igår, det är ju inte det lättaste att få tag i en rörmockare på en fredagkväll så han är här nu istället. Han har tagit bort ett rör som går rakt in i väggen (tyskarna har inte världens bästa lägenheter precis). Jag hoppas att han kommer kunna fixa röret idag, tycker inte om att ha skitig disk stående.

Imorgon (söndag) har jag och Jens planerat att fara över till Tjeckien och besöka en vietnamesisk marknad, dom säljer tydligen märkeskläder jätte billigt där (och andra saker också så klart). Det kommer bli spännande jag har aldrig varit i Tjeckien förut, pappa har varit där 2 ggr eller mer med sina elever.

För alla er som inte vet vart Tjeckien ligger


Nu ska jag gå och ge Kirby och Bruce fräsch mat och vatten.






Media

2009-09-07 ♥ 11:40:51 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

I fredags när jag och Jens var på Media Markt i Göppingen hittade jag en söt mini version av min matberedare från Bosch. Om jag hade råd skulle jag köpa den till Ester.




Jag och Jens var och såg Inglorious Basterds för ca 1 vecka sen (har helt glömt bort att skriva det av nån orsak).
Alla filmer är dubbade på biograferna här så hela filmen var på tyska, jag är inte förtjust i dubbade filmer  (föredrar filmer när dom är på sitt orginalspråk). Det var också konstigt att höra Brad Pitt prata tyska :P

Nu ska jag gå ut en stund i solskenet :)


Hallonkräm

2009-09-03 ♥ 19:52:11 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (3)

Jag vet att Lidl inte är en affär med världens bästa kvalité men jag älskar den affären! Dom har börjat sälja svenska grejjor och idag hittade jag hallonkräm! Som jag har saknat hallonkräm, dom hade också frysta köttbullar med dom håller jag mig långt borta ifrån :P

"Yummy yummy i got hallonkräm in my tummy"


Jens är och spelar poker ikväll, jag ska se en film på internet (om den nu buffrar litegrann) och äta hallonkräm ^^ Samtidigt som jag gör allt detta sitter jag med papilotter i håret, jag har planerat att ha lockigt hår lite då och då.

Bu ska jag börja se filmen! Pusch och kram









Dagens

2009-09-02 ♥ 12:55:08 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Har nyss satt på mig ansiket och nu funderar jag på om jag ska gå till affären en snabbis, måste handla lite mat och andra saker. Hur mycket man än handlar så är kylskåpet alltid tomt!

Jag vart helt galet sugen på fil för ca 2 veckor sen och jag började leta efter mjölkprodukter som liknade fil, efter några dagars letande hittade jag det. Butter milch är lite vattnigare än fil men smaken är den samma.

Reine Butter Milch

Jag upptäckte en "ny" Jim Henson film igår som jag aldrig hört talas om förut men Jens har tydligen sett den flera gånger! Filmen heter The Dark Crystal och för dom som gillar The Muppets är den här filmen ett måste (kan inte fatta att jag aldrig ens hört talas om den förut).

(Klicka på bilden)


Lägger in en bild på Fizzgig också (en fluffig sak som var med i filmen), jag har en förkärlek till fluffiga saker och efter jag sett filmen blev Jens min fluffiga tysk ^^

Fizzgig <3





Kvälls te

2009-09-01 ♥ 21:51:07 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Jag har nyss gjort rooibos te med honung i, jag kände mig lite snuvig :/
Men med te blir allt bra igen, det lärde mamma och pappa mig ;) Jens får inge te och han tycker förresten inte ens om te (hur man nu inte kan tycka om te?)

I lördags var jag och Jens o kollade på två campingplatser ena uppe på ett berg med en massa stall runt om (inte bra) och den andra var nära ett gammalt kloster, det var jätte mysigt där.


Det var allt jag tänkt skriva just nu :)









RSS 2.0