Mera saker

2009-11-29 ♥ 20:38:39 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (3)

Jag hittade lite mer möjliga julklappar och här kommer dom nu.

Jag hittade Shaun i en hylla


Hittade Kitty chan också


Och Blixten


Kitty mössa och vantar


En galen anka ;)


alla Kitty saker


cooling bobby car


åkvagn till bobbycar


hittade en mercedes bobbycar också


Design

2009-11-25 ♥ 12:23:44 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Jag hann inte göra färdigt designen i morse, men det tar sig. Ska inte skriva nå mer nu.


Tisdag

2009-11-24 ♥ 11:12:43 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Jag skriver ett snabbt inlägg innan jag ska aka till skolan, förra veckan var jag på stran och kollade efter julklappar till mina små skita i sverige ;) Här är några bilder som jag tog på saker och jag vill veta vad dom tycker om bäst mor.

Lite Kitty Chan




Kanske Timmy?




Eller ett stort fâr?


En mini-pâse med potatis?


En finger-älg?


Kanske en Aumm?


Dom här är till Âsa ;)




Äntligen!

2009-11-23 ♥ 10:00:14 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Nu! Nu skriver jag ett nytt inlägg jag känner att det är dags att alla vet att jag lever hehe. Jag har börjat tyskakurs i Göppingen Mån - Fre 13:30 - 17:00, tyskarna vet verkligen hur man sliter :P
Jag har fått en ny kompis iallafall hon heter Akane och är från Japan, jag sa till Jens
Jag - Hehe lite roligt att min första kompis i Tyskland är en Japan.
Jens - Det är ju bra alla Tyska tjejer är bitchar.

Min lilla pojke Bruce har fått njurproblem så Jens var med honom till vetrinären och hon gav oss ett pulver som vi ska sätta i vattnet, pulvret piggar upp honom plus att det hjälper njurarna och det gör inget om dom andra fåglarna dricker av det. Om han inte blir bättre av pulvret finns det inget mer dom kan göra och vi måste avliva honom.

Min nya design är inte redo riktigt ännu men den kommer i December.

Just nu sitter jag med en kopp kaffe och lyssnar på Utada Hikaru Deep River en skiva som pappa köpte till mig när han var i Japan. Joo Akane betyder djuprött, när jag frågade vad hennes namn betydde förklarade hon (hennes pappa valde hennes namn) Han tänkte att barnet är så vackert vad kan beskriva hur vacker hon är, sen skrattade hon :P

Okej mot jul och julklappar....Jag har planerat att köpa nått till Ester och Joshua (kanske Viktor också), igår bläddrade jag igen om tidning från Marktkauf och såg en miniatyr vileda mopp med hink och alla andra olika sorters tillbehör och jag tänkte direkt på Ester och på hur mamma skulle bli tokig efter Ester skurat lägenheten för 20:e gången på julafton. Då började jag sakna min lilla ässkling. Jag önskar mig Ester och Joshua (mina små stora ässklingar) i julklapp (Vikkas också så klart).


Iaf här kommer årets pepsismak från Japan






Mögel

2009-11-02 ♥ 23:08:42 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (7)

Idag när jag dammsög (med mitt nya twinner dammsugarhuvud som Jens köpte till mig ;) såg jag att vi har mögel i sovrummet! Jag blev äcklad och ropade på Jens, vi satte upp "Biohazard" tejp på sovrumsdörren och nu kollar vi efter andra lägenheter. Är det nåt som jag hatar så är det mögel! Jens har nyss blåst upp en gigantisk madrass som vi lånat av Jens föräldrar, efter mötet med möglet bestämde vi oss för att sova i vardagsrummet.

Vi var med Maggie (en av flickorna) hos vetrinären idag eftersom hon har haft problem med ett öga och vi vill inte att nåt ska hända med vara små älsklingar. Vetrinären gav oss ögondroppar och sa att om det inte är bätte på torsdag måste vi komma tillbaka och då ska hon ta blod och se om det är fågelinfluensan :(


Jag var (tro det eller ej mor) och klippte mig i fredags, jag vart väldigt nöjd till och med hur hon stylade mig. Det enda som jag inte är nöjd med är att jag aldrig kommer kunna fixa till håret lika snyggt som hon gjorde det.

Nu ska jag attackera Jens, han ligger på madrassen oh ser attacker-bar ut :P




Härligt!



RSS 2.0