22.02.2010

2010-02-22 ♥ 10:30:17 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Måndag igen då och snart är det dags för att fylla hjärnan med Tyska men först ser jag på Stolthet & fördom, det är en bra start på dagen.
Igår åkte jag och Jens till Aschaffenburg i Bayern, Jens föräldrar hade sålt patchwork på en mässa där och vi hjälpte dom packa ihop så dom inte behövde göra det själva. Det var bra att vi var där, Jens mamma hade vridit knäet på morgonen när hon halkade på en isfläck plus att hon hade ont i ryggen och Jens pappa var bara allmänt "kaputt" så jag och Jens arbetade extra hårt hehe.

Jag sätter in lite bilder också på hur det kan bli när man är svensk i Tyskland och några bilder på det trevliga vädret som vi har.





17.01.2010

2010-02-17 ♥ 22:00:27 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Jah! Det är kanske dags att uppdatera lite här eller?? Jag har varit alldeles för lat för att skriva nåt nytt inlägg men nu jälar!

Just nu sitter jag och ser på Indiana Jones and the last crusade samtidigt som jag äter knäckebröd med Camembert (den billiga tyska versionen), om en vecka kommer min lillebror hit och han har beställt kall öl och Bratwurst när han kommer fram så det är väl bara göra som han säger hehe.

Camberbert

Och nu är du i Frankrike med frallan! Jag hoppas att lyxpizzan smakade gott och att du överlevde Olivens galna bilkörning hihi, du får berätta om allt spännande ni gjort när du kommer hem eller om du har tid för lilla mig medans du är där ^^

Vädret här i Tyskland varierar från vecka till vecka, förra veckan var det kallt och skönt men nu blir det varmare och jag (som isbjörn) svettas medans alla italienare, iraker, turkar, japaner och mexikaner som jag har i klassen fryser.

Viktor har iallafall ringt till Farmor och beställt kardemumma bullar till mig puss på både "Narmor" och lillebror.

Till lillebröderna kanske och till lillasyster så klart
(bilden är en link)

Nu ska jag fortsätta se Indiana bli halvt knosad av en gigantisk båtpropeller

"Look! I've gone and caught a sniffle!"



RSS 2.0