Överraskning del. 2

2009-10-28 ♥ 16:06:11 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (8)

Nu ska jag berätta om överraskningen fran början till slut.

Jens kom hem och sa att jag skulle göra mig färdig för vi skulle fara o handla pa Rewe i Donzdorf och jag gjorde mig färdig, vi började fara mot Rewe samtidigt som vi pratade om att aka slalom och hur vi bada är lika daliga när det gäller det. Jens missade infarten till Rewe och jag pekade - Men?!, Jens - Oj, jag fâr vända i nästa rondell. Vi for igenom hela Donzdorf men det fanns ingen rondell där......Da sa Jens - Kolla bakom sätet. Jag kände bakom sätet och tog fram en liten trandssportbur för faglar och jag tänkte - Va bra, han har köpt en trandssportbur. Jens tittade pa mig och sa (eftersom jag inte fattade nat) - Kvinnan som har faglarna ringde idag och vi ska hämta dom nu. Jag - :O. Jag kan fortfarande inte fatta hur jag inte kunde misstänka nat, inte ens när jag tog fram buren.

Här är dom iaf, mina 2 sma babes + mina 2 guys ;)





Överraskning

2009-10-26 ♥ 23:07:01 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (3)

Jag fick mig en rejäl överraskning när jag och Jens skulle fara o handla idag, han lurade mig rejält. Jag skriver vad överraskningen var imorgon jag är för trött idag ;)



Bilder, bilder, bilder

2009-10-25 ♥ 23:25:43 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (3)

Här kommer lite bilder som jag tycker om att titta på då och då :)

Lill Ester

Lill Broschan

Mamman


Hihi

Prinsessan

Mer prinsessa

Broschan är stilig

Rör inte Esters "frisyr"

Ester är Loulou

Vilken tjej :O

Drick Fanta!

Nämen! Vad hittade jag i min säng ;)

Sist men inte minst.....VIKKAS!





Goldeneye

2009-10-22 ♥ 22:37:35 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (3)

Sitter just nu och lyssnar på Tina Turner - Goldeneye och som dom flesta redan vet lyssnar jag för det mesta på kvinnor/män över 50 år (vet inte riktigt varför). Jag vart Tina Turner inspererad när Jens så att Goldeneye skulle vara på tv, det är min favorit av alla James Bond filmer det är också den första James Bond filmen som jag kommer ihåg från när jag var liten. Jag kommer också ihåg att jag tyckte att låten till filmen var "cool".

Har nyss hittat en sushi restaurang i Stuttgart som jag ska dra med mig Jens till, den har rullande sushibuffè! JAG ÄLSKAR SUSHI! Jens är inte förtjust i sushi men det finns andra saker att äta där med. Det är synd att jag inte visste om den här restaurangen när åsa var här, som vi hungrade efter sushi ;) Men det får bli nästa gång.

Mmmmm en slags lax
(klicka på
bilden för att komma till restaurangens hemsida ty&eng)


(info om nigirizushi)


Halloween design

2009-10-16 ♥ 12:16:51 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (5)

Jag blir fort less på designer så nu har jag bestämt att jag ska byta design med olika högtider/årstider (Halloween, Jul, vinter, vår, sommar). Då kanske jag inte hinner bli less, men jag vart ganska nöjd med min nya Halloween design. Vad tycker ni?

I tisdags var vi och kollade på vara 2 nya små bebisar (hämtar dom 30/10). Jag har varit där 2 gånger förut när vi kollade och hämtade Kirby och det var lika fantastiskt där den här gången! Hon hade 3 burar med bebis fåglar i och en bur där små bebis nymfparakiter och undulater satt på <3 Jag sa till Jens - Tänk o ligga på golvet o ha alla dom små dunbollarna klivande på en...... IT'S A DREAM COME TRUE! Jens sa - Och sen har du skit över hela kroppen....Glädje dödare!


I tisdags var jag också på vhs där jag lämnade papper åt en kvinna så jag kan börja lära mig tyska, hon sa att dom kommer skicka hem ett brev till mig som jag sen ska ta till henne och då kan vi bestämma vilken kurs jag ska ta.
Hon sa också att jag pratar ganska bra tyska och behöver inte börja i den lägsta kursen, av någon anledning var det lätt att prata tyska med henne (jag var där själv).

Nu ska jag gå och sätta på mig ansiktet innan Jens kommer så vi kan fara till hans föräldrar, vi ska skriva ut en massa papper och sen ska vi fara och handla.


Tillökning

2009-10-10 ♥ 13:55:28 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (4)

Jag och Jens bestämde idag att vi ska skaffa tillökning till våran familj. Den 30/10 ska vi hämta våra 2 nya bebisar och i veckan ska vi åka och kolla på dom :D Jag pratar förstås om 2 nya nymfparakiter, vi bestämde oss för att skaffa flickvänner åt Kirby och Bruce eftersom sista tiden har dom bråkat hela tiden! Så vi blev less och nu ska det bli kärlek i buren.

Här är våra 2 nya bebisar♥





RSS 2.0